Massage

Massage I nærværende, erfarne hænder er fantastisk til at afspænde muskler og afslappe et stresset nervesystem. Min syn på kroppen og sindet er holistisk og min tilgang tilstræber at finde roden til årsagen af ubalancen i stedet for kun at symptombehandle.

Massage er et andet ord for berøring og bliver brugt til smertelindring, udskillelse af affaldsstoffer, styrke blodomløbet og forbedring af det overordnede energi niveau i kroppen.

Massage er også en god tilgang til at højne sin egen kropsbevidsthed.

Massage og kropsbehandlinger var mit første skridt ind i healings verdenen og igennem årene hvor jeg har behandlet tusindvis af klienter har jeg nu udviklet min egen ”signatur” behandling.

Jeg bruger massage som et supplement til mine akupunktur behandlinger, dog i nogle tilfælde kan det være at der er udelukkende massage i en time eller mere, der er brug for for, så kroppen kan slappe af og sjælen finde ro igen.

Behandlinger bliver udøvet på en massagebænk hvor jeg bruger organiske og essentielle olier.

Min første massage træning  var en 2 måneders intensiv 400 timers uddannelse i Sri Lanka i 2001. Massageformen er baseret på Ayurveda også kendt som ”Livets Videnskab”. Jeg har også træninger i dybdemassage, organ massage og Tuina massage som er en del af Kinesisk medicin. Jeg bruger også mine kundskaber som jeg lærte igennem Reiki Healing og Reconnective Healing Level III når jeg intuitivt arbejder med kropsmassage.

Spørgsmål eller book en behandling

    Navn (nødvendigt)

    Email (nødvendigt)

    Besked (nødvendigt)