Ansigtslæsning

Ved en session i ansigtslæsning bruger jeg min viden omkring de 5 elementer, kinesisk medicin og den daoistiske ansigtslære og mine mange års erfaring i coaching og terapi. En konsultation kan virkelig være en transformativ oplevelse hvor jeg vil guide dig til en dybere forståelse af dit “originale ansigt” Dine naturlige evner, talenter og styrker som du er født med.

Hvis du har nogle specifikke ting du gerne vil ha vi lægger vægt på, så bare sig til

Igennem en analyse af linier og markeringer, får vi en indsigt ind i personlighed, vi kan få afdækket tidligere hændelser, potentielle blokeringer og få en forståelse af “vores sande natur”.

Ansigtet er også et kort over hvordan de indre organer fungerer, hvilket gør det til et uvurderligt redskab i diagnose sammenhænge. Ved at kigge på markeringer, linier, former og farver i ansigtet, kan vi finde frem til helse problematikker før de får en chance for at manifestere sig i kroppen.

Hvert ansigt er unikt, og vil reflektere det. Igennem en ansigtslæsnings konsultation vil du få anbefalinger til hvordan du kan opnå fysisk, følelesmæssig og mental velbefindende.

Ansigtslæsningens historie

Ansigtslæsning kan dateres 3000 år tilbage i tiden hvor de kinesiske læger studerede ansigtet som en hjælp til at diagnosticere sygdomme. Det er også brugt hos de græste filosoffer og både Aristotle og Plato brugte det i deres virke. Senere blev fisyognomi, som det blev kaldt, tillært i de engelske universiteter.

Den klassiske form af kinesisk ansigtslægning blev overlevet fra generation til generation så formidlingen fra de gamle mestre blev vedligeholdt. Lilian Pearl Bridges er en del af denne tidslinie og hun besluttede at føre traditionen videre så visdommen ikke blev tabt. Hun er krediteret for at bringe kunsten tilbage til vesten og formidle dets budskab til et bredere publikum og har til dato uddannet omkring 40 ansigtslæsere på verdensplan.

Jeg var en del af den første “bølge” som blev uddannet og fik min certificering i 2014 og har brugt det i min konsultationer og behandlinger som et uvurderligt redskab  lige siden.

1time

Pris : Dkr. 1000

Ansigtslæsning kan foregå ansigt til ansigt, men det er også muligt at udføre en konsultation over Skype hvis du ønsker.

Spørgsmål eller book en behandling

    Navn (nødvendigt)

    Email (nødvendigt)

    Besked (nødvendigt)