Siden 2004  har jeg praktiseret mine kundskaber i 3 travle klinikker sammen med andre terapeuter, kiropraktorer, massører og rehabiliterings specialister og har hjulpet mere end 10.000 mennesker med deres velbefindende. Siden 2016 har jeg givet behandlinger og underviser i kurser og træninger med min partner i Thailand og Bali i vintermånederne og behandler resten af året i danmark samtidig med at undervise rundt om i Europa. Vi har en dejlig søn, som hedder Ocean,  som har vist sig at være min største læremester

The gem cannot be polished without friction, nor man perfected without trials– Confucius

For 20 år siden, ungdommelig og dis-illusioneret omkring verden og min egen plads i den, lyttede jeg til en indre stemme der sagte hviskede at jeg skulle tage til Peru. Jeg tog afsted og kort efter nogle nogle dybt åndelige oplevelser mødte jeg en lokal medicin kvinde. Hun introducerede mig til deres måde at heale på og til de medicinske planter i Andes bjergene. Det tændte en dyb følelse af sammenhørighed og  fornemmelse med naturen og Moder Jord. Det var begyndelsen på en ny måde at være i verden på og en smuk følelse af dybere mening blomstrede indenfra.

If Spirit whispers,

listen.

If Spirit calls,

answer.

If Spirit stands at the gates

Open wholeheartedly.

De indsigter og klarhed jeg havde modtaget gav mig en overflod af energi til at fordybe mig i mit eget væsen og de mange lag af vores virkelighed. Året efter tog jeg tilbage til Peru og blev initieret i Inka Traditionen af ypperste præsten Javier Benino. Det kick-startede en vej hvor jeg lærte at ”drømme” min verden til virkelighed, dag for dag og som har været min tro følgesvend lige siden.

Life is bristling with thorns, and I know no other remedy than to cultivate one’s garden– Voltaire

For at uddybe min forståelse af hvad jeg havde lært, vidste jeg, at jeg måtte søge mod de gamle visdoms læerere, hovedsageligt fra Kinesisk Medicin, Ayurveda og de shamanistiske traditioner rundt om i verden. – Så det gjorde jeg. En 7 årig nomade rejse som tog mig til Sri Lanke, Indien, Kina, Tibet, Nepal, Egypten, syd og central Amerika m.fl.

Efter denne rejse tog jeg tilbage til Danmark for at videregive de læresætninger som jeg havde modtaget – og for at skabe en base for mig selv.

Jeg begyndte at studere og blev certificeret i anatomy, fysiologi, patologi, farmakologi, Neuro Linguistic Psykologi, Hypnoterapi og blev uddannet fra Akupunkturskolen i København. Jeg tog efteruddannelse i Kinesisk Medicin på hospitaler i Chengdu og Beijing i Kina og lærte den daoistiske kunst at ansigtslæse fra Lililan Pearl Bridges, som er anset som den største autoritet i verden i sit felt.

Jeg bliver ved med at efteruddanne mig og rejser rundt til kraftsteder rundt omkring i verden for at samle inspiration og energi.

Min vision og passion er at hjælpe mennesker med deres helse problematikker og være en del af løsningen til en balanceret måde at leve på, samtidig med at værne om planeten på en bæredygtig måde.

My core values

If the Heart has no worries, the body has no limit– Sun Si Miao Master physician, Tang Dynasty